Saturday, February 28, 2009

Aku dpt offer sekolah teknik!kat sebelah ni>Mia,Ruff n Maddy!


hye,
hari jumaat hari paling happy aku tuk taun ni,
tengahari jumaat tu aku pergi sembahyang,
kengkawan aku banyak dah pergi sekolah teknik,
aku pun "ADOI BILA LA AKU NAK DAPAT NI"?
hahaha.
lepas solat tu aku doa la untuk aku dapat sekolah teknik tu,
sekali aku balik rumah je ada surat.
dr SEKOLAH TEKNIK.
aku melompat la apa lagi kan,
hahaha
bukak pintu terus aku kejut mak tidur,
"MAK,MAK,adik dpt adik dpt!"
mak aku pun tanya "DAPAT APA"
dpt sekolah tu,
padstu mak aku terus call ayah aku.
haha,
aku happy gler time tu,
yeay,
selamat tinggal melawati.
ala tp kawan kawan aku..
sumpa aku x nak tinggalkan diorg,
tp nak buat mcm mana,
dah tu rezeki yang aku dpt.
aku tepaksa la tinggalkan kawan kawan aku,
untuk masa depan,CHHHOOH!
hahaha
huh,
ok la,
aku harap korg ok eh kat melawati nnt.
Zieta Emilia,
Maddy Akmal,
Rafiqah Malik,
U all Always make me happy!
HOT EACH OTHER,TAK YAH NAK TUNJUK TUNJUK KAT ORG LAIN,haha.
aku ingat ayat kau miot!ZnZ
hahaha.
okayy korg,
ByE melawatians!

Saturday, February 21, 2009

PASTU.haha.


Td pagi aku pergi taman titiwangsa ngan family aku,
lepak punya lepak diorg kata nak balik.
aku cakap ah awal gler,aku x nak balik,
pastu aku lepak a situ sorg.
pastu aku mcm nak g audition kat Istana Budaya,
pergi la kan,
lepas tu sampai sana dah tutup.
aku bla a,
dah a panas giler kau tau x.
aku cam adooi menyesal x balik ngan diorg tadi.
lepas tu aku g CM,
mcm haram,
bosan nak mampus,
pastu balik ah,
aku x sedar dah kol 10.30.
phone aku dalam beg,
aku tgak a phone,ada 15 missed call,
bapak aku!
sumpah dah malam,
aku cuak gler.
last bapak aku call aku angkat.
kena marah gler babi punya,
adoooi.
pastu aku nak cepat,
nak masuktiket aku x Q la kan.
lepastu kena sound!
sial tol minah tu.
"Q la wey"
mcm babi.
malu aku.hahaha
pastu dah masuk dalam kereta kena ceramah habis.
adooi,
tp aku cam x tension asal ah?.
hah.
masa nak masuk kereta tu agak cuak la gak.
dalam kereta aku x buka mulut langsung.
CHILL je kot.
hahaha.

aku budak baru : - )


hye,aku baru kat sini,
percaya la baru kan.
dah banyak sebenarnya,
aku lupa password.
best do tukar tukar blog ni.
nama aku dzul.hakem.
umur 61.
tp mcm org muda.
semua org cakap yg aku ni budak budak lagi.
diorg kata aku form 4.
aku pun x tau la.
kangkadang diorg tanya aku makan ubat apa nampak muda sangat ni.
aku pun ckp ah,xde apa apa la bang,saya hidup di dunia ni dengan ikhlas.
hahahahaha.
aku duduk kat taman permata.
num phone aku..
ala lupa.
x pe la.weh aku nak gerak dah ni.
papehal call aku la wey.
hahaha
gerak!