Monday, March 30, 2009

hey MONDAY!

hey,
hari ni aku g skola mcm biasa lah..
x lambat hari ni..
hahah.
aku masak kari ayam hari ni..
sumpah sedap,
sapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri kan.,.
hahah.
ok lah skolah hari ni mcm x de apa apa sgt..
lepas tu aku balik la kan.
naik bus,
pastu aku ada suka minah ni dalam bus..!
sumpah dia comel!babi babi babi babi!
dai mcm DREAM GURL aku do!!!
chubby!tp muka dia comel gler babi..
aku nak tegur dia td,
tp dalam bus kan.
gler mengorat dalam bus.
hahaha!
skang sumpah aku nak lupakan MOLLY sial tu do,..
aku ngan sofi dah x layan dia..
gler best sial...
BOIKOT la apa lagi kan.
hhahaha...
balas dendam sial...
sapa suruh dia bg HOPE kat aku terlebih..
kan aku dah berharap terlebih gak..
hahaha..
hah!
aku nak bg tau aku masuk pertandingan AZAN doooW!!!!
gler lah...
x penah penah la pulak kan aku masuk pertandingan azan ni.
hahahah!
terpaksa la kan..
aku kene hafal azan...
KANTOI x hafal.!!!
hahahah.
bdh towl la..
aku dah happy sial aku x tengor MOLLY sial tu lagi.
gler best!!!!!!tahap cipanzi punya lah.>!!!!
hahahah!
k ah aku gerak lu k!
x mandi lagi ni!
ccchhhooow!
japp!!!
FUCK MOLLY!!!

Sunday, March 29, 2009

Fuck sial!


weh sumpah baru aku tau yang perangai mol hip tu mcm sial do!!
babi gler,
sumpah skang aku tengah kesian kat sofi!
babi haram jadah tol la betina tu,
aku sebesalah siot ngan sofi..
korg tau dia ckp ngan aku lain lepastu ckp ngan sofi lain..
sial punya pompuan.
sumpah dia bg harapan kat aku nak suka dia,tetiba dia buat aku ngan sofi mcm ni,
pukimak tol!
fuck you la wey!

Friday, March 27, 2009

malu sial

weh tolong a aku malu gler do.
td aku g bangi kopitiam kat melawati tu.
da makan makan aku pun balik a en,
bleh ak aku terjatuh kat situ.sial haram jadah tol.
weh malu la,
bak kata mia,
Benda tu kan dah lepas.
hahaha,
dah la masa tu aku tengah pandang makcik dia.
peeerrrh.
malu sia!

Monday, March 16, 2009

Confuse sial!


hey korg,soeey la aku dah lama x post blog..
aku baru pindah skola.first day aku masuk skola tu..
ada pompuan tegur aku,dia nak tuka duit syiling,masa tu aku x bawa apa2..
dlam 3 4 hari baru ktorg masuk kelas..
da duduk budak pompuan tu dok blakang aku,
sebelah aku ada kwn gak laki,
pastu ktorg cam baik la kan dlam kelas..
soo,time cuti ni,aku asyikk msg ngan bdk tu je.
aku x tau pula yang kwn duduk sebelah aku ni suka kat pompuan tu..
dia kol la si pompuan tu,
dia kata aku dah couple ngan pompuan tu..
aku tekejut a,bila la pulak aku couple ngan dia..
skang aku cam pening do,kwn aku yg dok sebelah aku tu dia mcm kata.
PG LA COUPLE NGAN AKEM TU,SAYA X LEH NAK HALANG AWAK.
wow!aku mcm,WEH,gler apa da la aku baru kenal diorg ko tau,x samapi seminggu dah gado sbb AWEK.?
issshhh.aku x tau do nak buat apa skang.sumpah aku x dpt fikir langsong!
aku g skola tu sbb aku nak tgk masa dpn aku,
bkn sengaja pun aku nak kwn ngan pompuan tu.
skang bdk tu nak pindah da sbb aku,bestfriend dia,and OP.
huh,susah sial mcm ni...
aku da x tau nak buat apa da do..
nnt kat skola suma mcm masam masam muka plak.
adoooi.
dah la aku masuk bola baling ngan kwn yg dok sebelah aku tu..
adooooiyyai...
hhhhuuuuhhh!