Wednesday, April 22, 2009

wehh!

hahah,
aku dah kembali ke BLOG ini semual.
lama lah kan dah x blog.
addoooi.
eh sumpah semalam aku balik kol 10 mcm tu la kan.
lepas tu phone aku mcm ada 5 misscall.
number tu aku x kenal au.
sakali tu dia call lagi.
aku angkat.
tetiba aku dengar suara ZIETA EMILIA!
x tekejut la aku kan.
hahah.
kau rindu kat kau la setan..!
okeh dah.

kat skola ada budak ni suka aku..
orang kata dia tu mcm sangap..
aku x kesah la benda benda tu kan.
hari jumaat hari tu dia hantar msg kat aku.
dia kata dia nak pindah Kota Kinabalu lah konon!
lepastu aku call lah dia..
dia kata dia dah pibdah.
ok fine lah.
sekali pagi selasa tu aku nampak lah dia.
kau tanya lah asal ?
lepas tu dia kata dia main main.
PEEERRRGGGH.
x panas la aku kan.
syiial je.
pastu kawan aku mcm cakap dia sangap nak ngan aku.
sbb kalau kau jumpa dia hari jumaat tu mesti lah kau Cium ni kan.
aku rasa sbb tu dia tipu kau ckp yang dia tu dah pindah!
fuckkk kan?

p/s:perlu x aku kawan dengan dia weh?kawan boleh kot kan?hhmmm.

Monday, April 6, 2009

ntah la..

hye,lamakn aku x blog.
x pe la skang da blog.
hari sabtu lepas aku tido kat hostel skola.
first aku sampai kat skola tu ujan lebat gler,
lepas tu aku masuk je ah hostel tu.
tau ak masuk masuk je mcm org x dijemput..
suma mcm tido.
aku pun sorg sorg la kan.
aku ingat yang tido kat bwh kipas tu sofi.
aku malas a nak kejut kan dia kan,
dah hujan kalau aku pun marah kalau ada org kejut.
haha.
pastu ok a MCM dia kan.
aku pun main a msg ngan maddy.
ckp suma org tido a apa a,aku kan suka merepek kan.haha,
tetiba sofi cam kat pintu hoster tu.
aku cam tekejut gler babi sapa yang tido tu.
aku tgk a lagi sekali,
rupanya Pie daaaa.
hahaha,
x pe aku dah biasa salah org ni.
pastu aku borak borak a ngan dia..
family dia sama cam aku.
ada mak tiri.
tp aku ada ayah tiri,
aku tnya dia boleh terima eh dia punya adik or kakak tiri..
dia cam kata boleh..
pastu aku citer a aku ngan abg tiri aku..
aku ckp aku x leh terima diorg mcm abg tiri aku..
aku x tau kenapa.
dia cam ckp"kau x leh a cani do,walau sapa pun abg kau tu dia tetap darah daging kau"
"kau boleh sebenarnya,tp ego kau tinggi.'
sumpah aku mcm nak meraung kat situ .
aku cam dpt tau diri aku kira kejam gler tau ak.
perrhh.
skang ni aku try nak rapat ngan adik beradik tiri aku balik do.

Ni pasal mol hip plak.
aku ngan sofi en dah lama gler x layan dia.
tau ak dia ngis setiap ari dlm kelas.
lepas tu suma pompuan mara kat aku ngan sofi.
babi do aku tak tau apa masalah perempuan tu ngan aku n sofi,
padahal dia yang buat benda ni jadi!
bodoh sial pompuan tu.
x fikir.
lepas tu nak jumpa aku ngan sofi.
weh aku x de masa la nak layan benda benda bodoh ni.
kau tu yg fikir sendiri la!
sial do kau..


dah ah!
aku gerak dulu!
hahah.gler emo syia!hah