Thursday, May 28, 2009

Serong sekolah !

merujuk perkara di atas,
saya dengan suka cita nya ingin memberi tahu saya serong sekolah.
haha.
pergi KLCC tengah tengah pagi buta.
hahah.
KLCC pun x hidup lagi daaa.
hahah.
aku gerak lah,
pagi tu aku cuak sebenarnya nak serong.
tp ntah mcm mana TERserong.
hahaha.
Sofi tunggu aku kat KLCC.
DUA JAM sial..
hahaha.
nasib baik lah Muhammad Sofi penyabar ye pak..
hahah.
macam biasa Xde arah tuju..
aku pergi sana cari mamak,
lepak lepak,
Minum minum,
makan makan,
borak borak.
dah dlm kol 9.30 tu gerak balik g KLCC.
TOILET x buka lagi.
babi haram btol!
cari samapai jumpa.
ada satu toilet tu nasib baik ah buka,
lepas tu pegi PAVIL.
lepak,..
boring !
x de apa apa yang menarik aku langsung kat sana.
dah lepak suma,
gerak KLCC balik.
kan aku dah kata tak de arah tuju.
dah sampai klcc beli ticket wayang.
tgk punya tgk...
best a gak citer tu.
lepas tu balik.
best tapi agak best la..
hahah
k lah,
aku chow dulu naaaaa,
jumpa di waktu yang lain,
masa yang lain,
tempat : XAXAU .
hahah boyan btol..
GERAK!!!!!

Thursday, May 21, 2009

issh. LEMAS!

rimas lemas malas !
aku rimas ahaaaaaaa!
asyik asyik tnya aku pasal sofi and mimi.
aku lemas dok kat skolah tu,
nasib baik lah ada sofi and nonok,
thanx guys!they make me crazy!
malas sebab malas nak blaja kat skolah tu.
aku fikir nak pindah balik je do kat melawati tuh!
isshh.
pikir sbb aku x nak ah hancurkan ati mak bapak aku.
hahaha
hancurkan terus.
okaay start the story.


hari Rabu aku pergi skola,
EXAM!sejarah btw,x buat pun.
time tu aku mcm not in the mood.
so aku diam lah.
time balik aku balik ngan sofi,mimi.and megat.
lepas dah turun tu,
mimi mcm pandang kat atas,
lepas tu g sound terus bebudak atas tu.
aku pun x tau a bebudak atas tu kutuk dia ke tak,
aku tny dorg masa tu diorg tgh kutuk cik Norsiah,
mmg sblm aku turun tu aku mmg a dgr diorg kutuk cikgu norsiah sbb buku klik.
so what,aku x de lah amik port sgt..
masa balik tu plak ada org called aku dia kata kat aku suruh ckp kat sofi jaga muka awek dia sblm muka awek dia kene pecah..
aku pun tension ah asal la plak aku yang nak kena ckp,.
ckp a sendiri kat diorg tu..
isshh.
aku dah malas ah nak pikir pasal masalah org ni
addoooi!!!!
peninggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!
haiiisshhhH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monday, May 4, 2009

MIA!happy birthday!



Happy birthday MIA!
Happy birthday MIA! hahaha,kau dah 16!dah tua lah!hahaha.eh happy birthday,kau kan tau aku suka wish org byk kali kan..hahaha,happy birthday!apa kau nak dr aku?cepat ckp?tp aku x de duit.hahah!aku tau apa yg kau blom dpt!SLR!MOTO!saya menang MOTO.hahaha,x pe lah.hari jumaat bapak kau balik kan.no worries!mesti kau dpt mcm mcm,and ingat pesanan mak kau.CARI BOYFRIEND YANG KAYA OKAY!hahaha.dosa x dengar ckp mak au!hahaha.thanx tau jumpa aku td!MKN big mac KESAYANGAN KAU.HAHAAH!okaay lah kau!aku syg kau lah>!ur my num one!ILOVEYOU!

Saturday, May 2, 2009

hye

eh lama gak la kan aku x post blog,
x pe lah,
aku just nak citer pasal perangai kat skola baru aku nih,
sumpah skola aku ni mcm skola agama gler,
aku tny lah edda skola dia mcm mana?
ada mcm skolah agama x.
dia kata lebih dari agama dah,
arab terus.
haha.
skolah aku ckp ngan pompuan dah kena maki ngan PKHEM dia,
sial tol.
aku citer la kat bapak aku.
kalau mcm tu sampai bila lah aku x kawin sbb x leh ckp ngan pompuan.
hahah.
aku heran gler babi doh,
kesian ah plak ngan skola tu sbb bebudak dlm tu suma merana.
x de lah semua,
ada gak yang style ustazah gler.
kat melawati x penah pulak aku jumpa org mcm tu lagi kan.
hahah
tp kebanyakan skola tu mana ada pakai tudung.
nasib baik budak skolah melawati mcm ramai gak kat siti.
diorg tau a gak n boleh lah share perasaan terkongkong dlm skolah tu mcm mana.
hahaa.
aku kat skolah tu kalau tension mesti kat dalam dapur,
aku mcm jeles sial bila cikgu fakri asyik g kat Sofi je.
ingat aku x reti sgt ke masak?
tp aku fikir kawan je skang.
aku paling x suka g skolah tu hari isni ngan selasa lah.
mcm sial.
mood mmg x da nak masuk dapur.!
lepas tu hentak hentak kuali!
hahaha.
bodoh tol.
hari isnin lepas ah,
aku mcm tension gler babi.
dah la dapur Sofi sebelah dapur aku.
babi ah!!
aaaaaa!
okaay.
aku mcm daim je ah,
lepas tu aku g toilet suruh mia kol aku.
aku mcm tunggu lah kat situ..
mmg dia call aku masa tu jugak!
thank YOu weh..
hahaha,
dah masuk dapur tu baru lah dia call aku,
sumpah nbasib baik dia call.
masa tu aku dah mmg x le tahan a.
aku leh lepaskan kat dia je,
sbb dia sorg yg faham aku!
kat skola baru ni aku mcm x jumpa ag org cam dia.
ILOVEYOU MIA.
haa,malam selasa FARA call aku,
dia kata dia dah x leh tahan kalau dia x ckp benda ni kat aku.
akusuruh la dia ckp.
dia kata I SYG U GLER BABI SINCE KITA JUMPA KAT DLM KELAS U.
aku mcm da tak tau nak buat apa.
lepas tru ada sorg lagi ni pun mcm suka aku.
aku panggil dia BABY,
so kira dia ni suka bg aku mcm coklat,makanan lah..
yang fara ni kata puylak dia jeles gler time aku ngan baby..
aku ckp ngan dia aku x de apa apa ngan dia.
lepas tu dia mcm x caya yang aku x couple ngan dia.
aku nak buat mcm manalagi,
skang ni aku kene jaga hati dua dua org tu lah!!!!!!!!!!!!!!!
tension pasal blaja lagi Pasal Pompuan lagi..
IISSSh.
sumpah x tau dooo!
HAAAAA!ISnin ni BUFDAY MIA!
hahah
kau dah 16 lah wey,
x le nak wat apa la kan.
hahaah!
x pe blom ari isnin lagi,.
relasx dulu yea!!!?
hahaha
okayh la aku choww dulu!
nite nite!