Sunday, August 30, 2009

The Worst MERDEKA ever . eeerr .


Hi ,

today is 31st August 2009 .

9.30 pm i went to Bukit melawati with my Sister , Aya and me .

For lepaking .

then we make a little conversation .

Think about Friends problems .

around 10.30 we went to aya's house and met with Dita and Aden .

We find place that we can see Fireworks .

then NO PLACE .

haha .

we went to Bukit Melawati back .

Masa tu dah ramai kat sana .

and waited for fireworks .

and guest what ??


NO FIREWORKS .

NO DRINK .

NO SEX .

JUST SMOKE .


haha .

okaay x pasal2 NO SEX AND DRINK tu een .

so went home with frustrated face .

haha .

Aden nak sgt tgk bunga api , kesian glerr kat dia .

chill laaa Aden .

Nnnt time New Year kita pergi lagi okaaa ?

haha .

Geram kat PM(najib) sbb x buat bunga api thiss year .

eeerrr .

oh maybe pasal puasa .

aaah x nak tau x nak tau !

haha .

Eh aku gerak dulu okaay ,'

btw , HAPPY MERDEKA TO ALL MALAYSIAN .

Chow :p


Thursday, August 27, 2009

Regret .


Hmm .

am i bad enough for you ? okaay . Maybe Yes .

It was my fault . and u did the same .

oh come on , as a human being . we did so much sins and sometimes we dont realize .

Dont blame me at all . Err , its not fair right ?

so u and me , just same .

i think it before , and i need you as my friend .

you just say HI and you dont even say BYE but you just let me go .

I know peoples come and go . but you and me just say HI ?? whats the point that you wanna let me go ?

eeerrr , I MISS YOU :(









Thursday, August 20, 2009

New Friends .


Hi !
uh okay ,
for the whole 2 and half days ago,i went to SMK Seri Ampang KL .
Practice To be A Counselor .
hehe .
So , when i was there , ive learn so many things . and make new friends .
Seronok uh kat sana . tp biasalah , First day agak kaku and x ramai org CAKAP-CAKAP .
haha .
Monday to friday , i woke up EARLY IN THE MORNING , 5.45 am !
gossh . i cant believe it . haha .
Ktorg 8 org satu sekolah , and cikgu ..
CIKGU AZIMAH !
Dont be shy With us . Ktorg Baik laah . Cikgu tu haaa , x beri sokongan kat Pelajar . hahaha .
opppss sorry .
kat sana mmg best , dpt kawan best . everything .
Huh . korg , jgn lupa aku okaay !

INSPIRE : WAN , ADY , AKEM , AIN , LINDA , HAJAR , SUE , SHIFA and AISHAH .
LOVE YOU ALL .

ARINI :
Pergi makan dengan cikgu Nina , Cikgu Faez , Rafi and aku kat ayamas . SEDAAAAP . hahaha . THANX cikgu cikgu ku . ngeeee .

ESOK :
Esok aku pegi MSU Shah Alam .
harap harap best laah .
first aku happy pergi sana sbb x masuk kelas .
yess!
hahaha .
eh okaay i gtg now .
thanx baca okaay !
bye .

Saturday, August 15, 2009

HAHA .

BLOG BAWAH NI KENA HIGHLIGHT BARU BOLEH BACA SEPENUHNYE . HAHA . ADA WORDS YANG TAK NMPK . SO , HIGHLIGHT JEEEEE .

Hye FRIENDS .

Friends ?
I Just wanna talk about FRIENDS or TRUE FRIENDS .
I think
FRIENDS and TRUE FRIENDS is different . A lot .

FRIENDS : They can come and go in our life . like anytime , when ever they wanna leave us just leave . And they just BEING our friends but they are do not want to listen what we wanna tell or makes a topic . i mean they DO NOT care about what we want to tell . And when they're alone or sad they will come to us and tell what was happend to him/her self . For me , friends is important , and so meaningful . okaay , let me tell you this , if one of your friends tell something BAD about you , he / she is your FRIEND ? That is your friend but he / she is NOT YOUR TRUE FRIENDS . As i told you . Its Different . okay , She was my friend , She was called me just asked me for topup , i said , OKAY , but after i topup her . she never text or call me . So i was written at a web that im not happy for that , she read it , and we were fighting and broke up our friendship and promises . so she was my FRIEND . Not my TRUE FRIEND . So , bye bye FRIEND .

TRUE FRIENDS : They will make you happy and smile when ever you with your TRUE FRIENDS . They understand you , the always be there to hear or listen what ever happend in your life . Your sadness and Happiness . we will laughing together and crying together . no metter what,he/she wont leave you . even far away , we will contact and ask anything . that is TRUE FRIENDS . I have 3 TRUE FRIENDS , MIA ,Maddy and Ruff . MIA is my everything . she always be there for me . she support whatever i want to do . No secrets between me and her . I wont leave her . and I wont leave 3 of my TRUE/bestfriend . i love you bitches . :P


Tuesday, August 11, 2009

Im Fine with it .

hye followers .
do we have to think about LOVE ?
okaay Im only Sixteen . im a lil kid ? no laa .

you think love will make you happy forever ?
but i knew , peoples are different .
so maybe some of us say YES and maybe NO .
For me NO .
Maybe my age is not the right time for me to find love .
if you find love , we will find HURT too .
and i think im not ready to get HURT by someone or I HURT SOMEONE .
Sometimes , if someone love you , we cant and hard to love his/her back right ?
That is one of the reasons i dont know how to find truly love .
owh maybe in not HENSEM enough for yoooou rite ?
Im sick to find love . and i dont believe in love at the first sight.
First Sight ? uh gossh .
i think its a LUST .

KLCC :

okaay Yesterday i went to KLCC for some activities .
with Cikgu Fakri (botak) , Teha , Mardiah , Megat and Sofi .
nggeeeeeee .
maddy and teha x plan diorg nak pergi .
Balik sekolah aku ajak and diorg cam NAK IKUUUTTTTT !
haha . okaay jum laah .
so sofi buys the tickets to klcc .
we stoped at Setiawangsa , sbb nak tunggu si botak .
btw , aku , teha ngan maddy tinggalkan sofi and megat .
aku mls laaa nak tunggu diorg .
lmbab .
then jumpa cikgu fakri aku kena ceramah jap ngan dia sbb tinggalkan diorg .
alah mcm x leh jumpa pulak kat Setiawangsa tu .
Pastu da masuk train tu buat muka MARAH !
ah ingat aku takut la ngan kau ?
tp aku mmg kat skola gado ngan dia . so no wonder la dia nak muka apa pun aku x kesah laaa .
jangan kacau idop aku sudah okayy !
Faham kan SOFI ?
so aku gerak klcc dlm pukul 3.
Sampai je si botak dia nak beli mask .
lepas tu mask OUT OF STOCK .
kesian botak tu .
haha .
pukul 5 diorg dah balik .
aku maddy and teha gerak pavil jap .
dia kata nak ccari mamat HOT .
mmg JUMPA SBNARNYA .
ngeeee .
suma mamat kat sana dia kata hot ,
tp x dpt satu pun .
hahahhahaha .
sengal la kau !
so balik dlm kol 6.30 cam tuh ..
aku balik je terus on Myspace , blog , Ym .
ngeeee .
on Myspace cik M kata dia da nak couple .
im happy for youu wweh .
...

TODAY :
hah ,
okaay harini aku mls nak g skolah .
sbb alasan yg tertentu .
haha .
skolah aku tu mcm kelas tambahan sia .
baik aku blaja kat umah .
lagi masuk otak .
kalau kat skolah kawan kawan dah la mcm sial , otak masuk air .
mcm mana lah nak blaja .
ngeee .
so mlm td and kejap lagi aku blaja PENYEDIAAN MASAKAN BARAT DAN TIMUR .
sumpah susah nama Pasta dia .

1.Lasagne
2.Tagliatelle
3.Makaroni
4.spiral
5.spageti
6.futticcini

haaaah ! da mcm nama apa da kan ?
susa dow .
next week aku exam ,..
ngeeeee .
haha . eh okaay laaa .
aku chow dulu neeeh ,
thanx !

Sunday, August 9, 2009

Hey Monday :(

hi ,
harini aku x pergi sekolah .
sbb atok tiri aku baru meniggal .
tp x pergi tgk mayat dia kat Seremban .
so aku kat rumah sorg sorg .
my parents and my sister pergi tgk mayat .
pagi pagi dah menghilang .
aku x de sapa kejutkan untuk berangkat ke skolah .
bagun bagun je da kol 830 .
kira PAGI la aku bangun kan ?
okaay .

Aku mcm rasa serbasalah pula tak pergi Seremban tu .
sbb adik beradik tiri aku nnt maybe dia mcm kecil hati sbb adik beradik tiri dia x dtg .
diorg kira baik lah ngan aku ..
hmmm ,
da x boleh nak buat apa lah .
x pe ..
aku doa kan Roh dicucuri rahmat . Amin .

Atok , thanx sbb jaga kan adik beradik tiri akim .
dari kecil atok bg dia mkn and besar kan dia .
and atok syg adik2 tiri Rohaizat and Rozaidi .
akim minta maaf akim x dpt dtg tgk atok buat kali terakhir .
walupun atok , atok tiri akim , wani , syasya .
kitaorg pena jumpa and baik kan .
ktorg da anggap atok mcm otok kandung ktorg .
abg Ijat , Abg Didie .
sorry akim x dpt dtg au ..
kita just dpt doa kan dia je okaay ..
Al - Fatihah . (atok Jali )

Smlm aku x tau kenpa akau mcm sedih .
maybe ada prob sekejap ngan my friend .
Mia pula x de mood smlm .
ntah sejak sehari dua ni aku mcm x de mood sgt la .
x tahu asal .
hmm .
okay laaa .
nnt aku post lagi k .
bye .

Saturday, August 8, 2009

Ngeeee .






gamba atas ni sebelum benrangkat ke rumah Maddy .
haha .
ngeee .
yg atas atas tu sudah dan sedang .
chow .

Doa Selamat at Maddy's House .


hey .
smlm aku gerak rumah Ruff , zieta and maddy .
pukul 6.45 pergi rumah ruff sbb nak ambil perempuan tu .
pukul 7.30 pergi rumah zieta nak siap siap .
sumpah Happy tau smlm .
Doa selamat mcm bukan je .
hahaha .
okay dah g rumah Maddy kitorg lepak Padang .
masa tu dlm pukul 10 .30 aah .
so Zieta mcm cakap 'Nak ajak Zahar tak'
lepas tu cam ckp x kesah .
msg Zahar , and zieta pergi rumah dia .
ktorg melepak kat depan umah zahar gak .
but zieta kat dlm .
ngeeeeeee .
lepas tu auntie Farhana (Ruff's mom) ambil kat umah maddy .
diorg hantar aku balik .
ahah .
Zieta aku mmg tak tau kau balik kol brapa smlm .
so balik umah aku mandi DAN tidor .
peeeerrrrrhhhhh .
bgn awal plak arini .
hahaha .
okaay aku gerak dulu k .
bye !

Friday, August 7, 2009

Tgk aku Pakai BAJU SEKOLAH ! haha .


HAHA , bukan senang aku nak pakai cam ni g skolah..
haha . bdh je .
gamba bwh tu rambut aku buruk .
bibir telebeh tebal .
hahaha .


Hey Friday Night .

Hey Friday Night .
i went to school the whole friday .
ngeee .
okaay ,
i just want someone with me .
talk and talk , watch movie , listen wateva i wanna say , kiss , uhhh wateva .

Last Thursday i went to somewhere .
and met someone .
okaay its about Love .
i dont wanna tell the whole story .
just wanna tell that i went to somewhere .
hahaha

Aku confuse skang . dia ada Ex bf . soooooooo , idk .
aku tak tau dia suka aku ke tak .

hah mls a nak citer .
lain kali aah .
hehehe .

so back to Friday .
td kat skolah ada hari pelantikan ___________ .
ngeeee .
aku dilantik .
kena dengar cikgu merepek kat depan/stage ..
lama gler .
nak tunggu nama nama diorg kene sebut .
da la nama aku kuar last dlm __________ tu .
adddoiii .
kene sabar je .
and for the first time aku g skolah AWAL .
bangga kan .
hahahaha ..

Balik skolah ,
Zieta and Maddy ambil aku .
tak setengah jam tunggu kan .
haha x kesah la ,
tu pun nasib baik dia nak ambil aku .
kalau tak mcm org bodo jln kaki g W Maju tu .
so pergi lepak JJ setiawangsa 5 minit je .
lepas tu gerak JJ W.Maju agak lama laah .
mkn McD .
ngeeeee .
and then balik tu g lepak rumah Zieta about 1 hour .
lepak lepak g rumah Ruff .
tunggu kat rumah dia setangah jam .
dengan nyamuk yg suka kat darah manis aku ni haaa .
haha .
okaay , dia still xde rumah . so otw nak pergi kereta dia pun sampai ..
kena laah naik rumah dia balik .
ngeeee .
adddoooi .
jumpa kejap , talked , BALIK .

anddddddd .
okaay .
i gtg now .
read my next blog okaay .
bye .


David Beckham :p