Sunday, November 29, 2009

Im A Staff In Shangri-La Hotel .

:)(:
Ugly Hair :'>

hye friends ,
now i know how hard to get more money .
too tired ,
i have to face 3 strict booses .
The Rules .
The Seniors .
Wake up early and late to be at home .
i know my parents feelings , they came home , and told me that they're so tired .
And im in their shoes .
Peoples , pls dont too force ur parents to gift money .

. Tired .
nak tido keeyh .
:)
:*

Tuesday, November 24, 2009

New Hair :)

hey Tuesday :) and hai my new hair . haha .
I think , my new hair kinda ugly but , ok laah :)
after my hair done . I went to Bukit G .
Last time i went there with my Friends Acap and Abg Dalf .
and just now with Mia :)
we were walking and laughing from my house to Bukit G and straight to mia's house . perrh !
TIRED BITCH ! haha . We were talking about S** . haha .i cant stop laughing . shit ! haha . ok nothing much to say , at least im not too boring today . And for those who texted me , sorry i have no credit :) like ussual :) haha .

Saturday, November 21, 2009

The People's That Can Make Me Smile And Laugh !

Atok : Kita slalu gelak time nak tdo , pastu atok kentot sambil gelak ! haha !
Sayang atok :)
KIDS: Seriously , i need you :)
Ayah Mama : you r my Everything :)
Mia : Sabar jap Ah . haha . ayat tu kan :)
Maddy:Makcik Bedah Teristimewa :D
Ruff: Dia kata kalu xde rokok x leh bernafas.haha kpale dia lah . aku rasa xde rokok lagi lah boleh bernafas kan ? bsh tol . haha .
Dannya : Dia check virgin gune cucumber . haha !
Pakcik Acap : Dia suke siti , siti tu kakak dia SGT kan . haha ! kalau dia lepak umah aku mesti dia jd cikgu Vocal :)Abg Dalf : Dia ade cecep :) warna biru :) pergi Gabai :) gelak gelak :D
yg tepi skali blah kiri , Kimi . yg tgh Iwan . aku paling tua kat gamba ni :p haha .
Aya,Jijie & kakak : ngan diorg sumpah x boleh nak diam tau ! haha . gelak je . sengal je kan aya kan kan kan kan :DLeja,Miera,teha <3
Ashraf Rahim ; ni lagi laah . lepak ngan dia mcm org mabuk je .
Fathin : Best :)

All these poeple's always make me so comfortable :)
make my days perfectly .
i Love all of you like crazy ok :)
need all of you :)
Promise . I wont let you go :)

Wednesday, November 18, 2009

The Ending of School days 2009 :)



Tomorow is The last day im gonna see teachers faces , gonna hear teachers to lecture me for the last day in 2009 . I wish I miss all those things . HAHA . For my Juniors ERT Setapak and all candidates , Good luck For your SPM . While , This is for ur future , so do the best . we'll pray for you , JUNIORS . hehe . Next year , its time for me to sit down , and see the QUESTIONS OF SPM ! You guys so lucky maa , PN Robiah is not around you guys kan and she is not in KL.suka tak ? Of course laah :) To Pn Roniah Lah , Do pray for ur students here Ok ? Hope when you come back to ERT , Tak SEGARANG mcm dulu . haha . For ERT Teachers , see u next year okaay ? haha . Im gonna change my time table to sleep and wake up . Every time i went to school , Mesti lambat ! haha around 7.50 Baru masuk class :)


Oh OH !

This Friday is REPORT CARD DAY !! EEERRR . Seriously , no one can take MY REPORT CARD ! haha .

Thursday, November 12, 2009

BAHASA MELAYU :( ( Masalah Sekolah ERT) (!)

GAGAL LAGI !!!!!!!!!!

Td pergi skolah cikgu Nina panggil ,
suruh isi borang 'Memantapkan Disiplin Pelajar Berfokus'.
Isi je laah .

Lepas tu, Cikgu Fairol pulak panggil .
dia kata knapa tak dtg ?
aku ckp sakit perut .
lepas tu dia x percaya .
Dia kata mcm ni
'PENGETUA TAK KAN TAK RETI SARA ANAK !'
Makan hati je ayat dia .
ingat mak aku suka suka je ke nak sebuk kan diri dia ?
duit yg dia dpt tu pun untuk aku gak .
Tak faham laah cikgu Fairol tu .


Then,Masuk kelas .
Kawan aku bg Kertas Exam BM .
SUMPAH SIAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAILED !

Semalam , Cikgu Fairol Call parents aku sbb dah seminggu SEHARI tak dtg .
kakak Aku dok bebel sbb Skolah tu KECOH .
Mak Bapak aku pun x bising aku tak g skolah DIA pula yg bising bising .
hmmm .

Aku just risau kalau borang yang aku isi tu nnt dpt kat Parents aku :(
And pasal BAHASA MELAYU .
Tahun depan aku dah SPM .
adddoooi .
Masalah nyer sikit sgt markah tu .
aku pun pelik gak .
lagipun cikgu BM tu Anti aku ..
tp aku x tuduh dia sbb dia anti aku dia bagi aku markah sikit mcm tu .

Pasal ULBS English , da settle daah .
lega .
BM x settle lagi !!!
FAIZ ! cepat laah buat ! adddoooi .
aku geng ngan dia kene buat BM tu .
hmmm .

Penyediaan Makanan Dan Minuman .
DAH SETTLE jugak !
tp Cikgu Kata Tulisan aku kat menu kecil sgt .
TP TAK PE (dia kata).
SAYANG CIKGU TAW !

Friday, November 6, 2009

Drama Of My Life .



It Hurts so much to think
to care
to ask
about you the way i do .
And then look at you ,
And realize how much you dont care .
Im crying all the night just thinking of the future .
but i knew , you dont even care .
dont even think .
dont even ask .
you dont even cry .
you just go with no any reason .
you didnt tell me anything .
WHY
i need the answer .
PLS .
Im begging you to tell the truth .
Its okay if you dont want me to be a part of your life .
i can accept that .
BEFORE that , I just Want to know .
Im tired .
Im tired .
Hmm
......