Monday, December 28, 2009

Perfect Love .

Sempurnanya sifatmu .
Tulusnya Hatimu .
Jujurnya Niatmu .
Tingginya kesabaranmu .

These all words just for you .
I just know everything .
nobody noticed me .
but past is past .
hehe .
chill :)

Thursday, December 24, 2009

2 days . Hey Pavilion .

hohoho.
its kinda cool two days in Pavilion . But a bit bored . haha . chill laah .
First day , Dec 22 .
Akem bgn lambat,kol 11.30am mcm tu , bgun2 je terus teringat kat cikgu .
"Oh Cikgu ! alamak" terjaga ku dr tidur yg x berapa indah . aku terlupa mimpi ape ntah . terus pergi tukar simcard takut cikgu msg or call . "Takde pun :("..
lepas tu call lah Cikgu kesayangan , x angkat lah pulak , tgk2 dia tgh tgk AVATAR 3D . cheh !
pastu dia ajak juga .. aku sampai terus g Nando's . sampai sampai je MAKAN ! fuh . hahaha .
Then , jalan jalan bergamba di Pavilion(jakun x?) haha . dengan cikgu Nina and kak Hanim . glerr best . mereng otak aku . haha . dah abis jalan2 , ktorg pun g laah masuk masuk kedai yg ade . cari beg duit cikgu . pusing punya pusing . last2 dpt jugak .. kak hanim n akem yg blanje (pdhal duit akem brape je kan) hahaha ! Cikgu,beg duit tu ade share dengan saya ok ? haha .. ni laah hasil hasil nye :)
Cikgu Nina Kesayangan akem :)

Kak Hanim senior Paling X lorat 2009 .

Motif sbb ade langsir besar :) haha
RM Kak Anim + RM Akem = Beg Duit cikgu Nina :)

senyuman bahagia ada beg duit baru :) hehe .
__________________________________________________________
Dec 23rd .
: Akem , Fizah , Dalf n Jime :)

Haaa , hari ni paling menurunkan berat badan aku . fuh ! dlm pukul 1145 aku gerak dr Lrt Wangsa Maju . 12 pm cam tu aku dah sampai kat Klcc , lepas tu aku g jumpa kawan aku jap nak bg barang . pusing pusing dlam klcc tu agak dlm 30 jam gak doe . cari mmber aku ni . Fizah dah tggu aku kat Ts . addoooi . lambat (pdhal mmg slalu lmbt) . haha . aku jalan kaki g klcc ke Ts . Betapa DEKATnyer kan ? haha . Demi mmber aku redah je laah . Fizah pun msg aku . 'Aku tggu kat floor yg ade watson' . aku pun 'okeyh' . sampai tgkat 2 ke 3 ntah , aku terus masuk Watson tu . bengap kan ? . pastu aku cari fizah x de . hahaha . sengal . 'Aku kate kat floor ade watson,Bukan dlm watson'.hahahaha.addoooi .da jumpa Mokcik tu ktorg trn g teman fizah cucuk duit . aku kat tepi dinding tu tetibe terkeluar muka Dalf . amik kau , terkejut aku . haha . pastu patah balik pergi Pavi,nak g jumpa jime..Dah jumpa jime abis laah..tergelak mcm hanjenk laah. ktorg line up dlm kol 2 mcm tu . last last ticket beli kol 6 . haha . melaguk lah nak tggu kan . tp x sedar da kol 6 sbb bnyak gelak and it was really fun , cool ! then gerak msuk cinema muvie AVATAR . Sumpah best GILERRRRR ! BEST glerr ! tp muka Avatar Buruk ohh . ahaha . xpe xpe . muka buruk hati baik tu yg bgos :) hidung gajah dlm muvie tu leper doh . HAHAHAHAHA .
ok dah .. and b4 tu ktorg jalan jalan sume .. best . Abg Dalf da nak chow .. study hard ok . take care . we gonna miss u dude :)

Fizah cool :) kalau g tandas mesti dia singgah salon buat rambot dia . haha .

tgh tggu jime try baju.jime kuar je maki hamun baju tu . hahah .

gmba ni aku buruk ok . haha .

jime x de laah .

xoxo

<3

Sunday, December 20, 2009

Hello World .

hey kinda long time im not doing anything to my blablabla blog .
From now , i have another 3 weeks to see teachers faces back .
hopefully , principal will change my teacher of Bahasa Melayu .
thats my only one request , plsss . hehe .

And hey Bro Dalf .
i know u will leave .
and hope u'll fine there .
study hard . okaaay :)
i just want to wish Good luck even we didnt contact each other for long time right . haha .
chill chill .
thats all .


your faithfully ,

DZUL HAKEM :)

Monday, December 7, 2009

Hello New Love .

i found my new love .
seriously i miss ur voice .
miss our empty conversation .
I , i love you :)

Im Sorry .

Sumpah kau mcm Cibai ! same je . babi babi babi babi ! Lancau kau ! pantat ! sial !