Wednesday, December 15, 2010

Missed You , A :(

Almost a year we dont meet each other , since what happened between us , i really have no idea why i still remember you , even though you already clear up your mind ,and you're not remember me . Its okay . But i can't lie to my self that i missed you . I saw you somewhere in KL but i was nervous and i can't do anything .


I wish you good luck in your life .

A and A

:(

Wednesday, July 28, 2010

Hmm -.-

Hari ke hari . aku rase penat untuk meneruskan kehidupan . macam biasa , kita x boleh nak puaskan hati semua orang -.- and maybe because of that , i cant stand alone -.- Pergi sekolah asyik kene rotan , kene kutuk dengan cikgu . bergaduh dengan kawan . tu apa maknanya ? mmg semua berpunca dari diri sendiri , tp kalau nama CIKGU , tak perlu kutuk anak murid sendiri kan ? aku x faham , cikgu pun manusia biasa , semua orang buat silap . tak perlu sesi kutuk mengutuk time saya x datang sekolah . mak aku x kesah pun , yg x pandai aku , yang x kerja aku , yang x dengar cakap aku -.- aku tahu sebagai cikgu tanggungjawab adalah untuk mendidik . time kawan aku x dtg , cikgu kutuk pulak kawan saya , time saya x dtg , cikgu kutuk saya . I think you should not be a TEACHER . Kenapa cikgu lain x boleh jadi mcm Cikgu Nina yang faham saya dan sayang saya :(
hmmm

Wednesday, July 7, 2010

Nampak kau kat Maybank Giant !!!!

Weeehh sumpaaahhh , balik rumah aku x duduk diam sbb nmpk kau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kau tegur and kau senyum kat aku ! yes yes , sumpah aku rasa aku mimpi kau malam ni :D Nak jumpa kau lagi ................... !
Tp x tau ah bila kan -.-

Wednesday, June 30, 2010

5 months left -.-

Today is July 1st 2010 :) im just too buzy with my school schedule, its all because im gonna face SPM and FIVE MONTHS LEFT -.- too fast right ? okaay i know :( maybe im not ready for this big examination yet . but no choice , i have to make myself and my parents to be proud . and hey , 3 days to go , this is the last montly test . im worried , and today im not going to school . idoit kan ? haha . chill chill -.- i think , nothing else that i have to write . so , Have fun guys :)

Tuesday, June 22, 2010

Ruff's Birthday !!! wuhhhuuu !

Weeyh -.-'
bday kau duuh -.-
haha syg kau lah babi hingga hujung nyawa ok . haha .
daa tua daah kakak i ni kan . wek wek .
i lambat lagi weeeyh .
Beb , happy birthday ruff .
i love you so much !
no matter what .
i loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee you buncit !
hahaha .
<3>

Saturday, June 19, 2010

Anyone ?


Sometimes , when i said 'im okay' , i want someone to look me in the eyes , Hug me tight and say , ' I KNOW YOU ARE NOT' . 'Cause everything is never as it seems .

You never know that i was waiting for you . I dont even know what i liked about you . Something was pressing me to feel you . But why i can't get over you in my life ? it is just stuck in my mind . i really miss you and i hate this feeling . i just want my self to be okay .
I'm done trying . If you want me in your life , let me know .
I always be there for you .

Saturday, June 12, 2010

Ohhh , June 12 !!





Huh ! sangat lah memenatkan badan harini ,
Tido malam pukul 3.30am , ni semua Falie punya pasal laah . haha .
esoknya kira harini aku bangun pukul 11.54 AM okaay , still PAGI . haha .
aku bangun terus gosok seluar untuk bekerja Di Stadium Hoki KL . Kerja dengan Shuhada , Amiera daaan Shafiqah :) sangat lah seronok sambil menonton hoki peringkat negeri ! wuuhhu !
Pukul 7 pm kakak aku call dia dah ada kat bawah , ambil aku sbb kene pergi Birthday Party adik aku dekat Sg.Buloh :)
Dah sampai di sana , sangat lah aku x suka suasana dia , aku and mak aku x makannnn . x selera laah nak makan !! i was there just because of my youngest sister :) Happy Birthday Syasya :) 9 for you :) Love You babyyy ..

sekarang aku dah balik :) Penat :) lapar sbb x makan kat party tu td . okaay aku gerak dulu :) Yummyyyyyyy .

Friday, June 11, 2010

Kids , you're the most Perfect person in my life :)









You makes me Smile :)
You makes me laugh ,
You makes me Kissed you ,
You hugs me ,
You kissed me ,
You told me that 'cayang abg atim'
you hold my hands ,
You cried , then u came to me :)
I love you Kids :*

Monday, June 7, 2010

Happy Birthday Alepp Kanasai :)

birthday kau laa pulak . x payah minta apa2 ok lepp . haha , kau datang laah sekolah kanasai , bdoh daa sebulan tak datang . cikgu kau rindu kau tu . dah balik balik balik .

Sunday, May 30, 2010


Ma , Ayah , I love you so much .

Saturday, May 29, 2010

Selamat Hari Guru :)


Selamat Hari guru kepada semua guru yang pernah ajar saya okaay ,
lambat gileerr wish sbb sekolah aku baru sambut jee .
bz sangat dok belajar ,
baru ade time nak sambut .
tak pe laah , janji sambut kan ?
time Hari Guru aku ade buat persembahan nyanyian .
nyanyi lagi Kau Ilhamku berduet dengan Amelia :)
everything was fine and fantastic :)
diorg sorak mcm nak rak sampai x boleh dengar suara kitorg ,
korg best weeyh .
to cikgu cikgu ,
We love You so much .
banyak jasa yg kau lemparkan kepada kami :)
we try to make you proud okaay .
To SMT ERT Setapak , thanx jerit2 sume tu .
tu yang buat aku nervous giler babi !
hahahah .
xpe xpe , tahun depan pun daah tak de peluang nak buat sume tu kan .
Im gonna miss you all :)
<3>

Monday, May 24, 2010

Laporan Kerjaya , Rancangan Perniagaan -.-

Punya lah lama benda alah ni .
aku x siap siap lagi .
cikgu dah bising laah -.-
addoooi , malas aku nak buat benda tu laah.
pening kepala do -.-
aku pergi Wangsa Walk dengan Fatihah dari pukul 11.30 sampai pukul 4.00 pm .
semua salah lagi -.-
tak tahu dah nak buat mcm mane kasi boleh siap dan boleh diterima .
dah laa cikgu aku tu lain macam sikit turrrrr dia .
tp still , i have to do it :)
you have to try Akem -.-
xpe kaay . sabar tu separuh dari iman orang kata kan .
buat relax sudah ,
tp kan , benda tu dah dekat setahun taw cikgu suruh buat ,
dari tahun lepas lagi .
hadddoooooi .
xpe xpe (sedap kan hati) :D
nanti benda tu akan ku siapkan juga -.-
HAHA .
okaay , untuk mid-term punya result .
for the time being , baru dapat satu A , the rest tak tahu lah ape gred aku dpt .
haha .
hope everything will be just fine and make me proud of myself :)
Tahun ni pun aku SPM kan .
so kene laah sakit sikit ,
lepas SPM baru laah ; AARRRRRRGGGH legaaaa .
haa tu ayat lepas spm okaay -.-
haa , sampai sini je lah dulu .
nanti apa-apa hal . aku post blog lagi ok :)
nite nite

Friday, May 21, 2010

Dinner -.-




(: Thats my youngest sister :)
Syasya Ilyana bt Zulkefli
Date : 22 . May . 2010

Thursday, May 20, 2010

Isshh , Shitty -.-

aarrrgh , Tension laah aku duduk sekelas dengan kau -.-
sumpah sial kau ingat kau sape doo ? kau tggu jap laaah , TOLONG aku perli aku banyak2 ok , senang sikit nak tumbuk muka hitam kau tu . Btw aku bukan x suka kau cari pasal dengan aku , lagi suka ada laaah . ade sikit point kalau nak gadoh -.- kalau tak tu , ayat aku asyik 'ORANG KAMPUNG MACAM KAU NI TAK PAYAH LAYAN' kan ? bosan lah dengan ayat tu . nak juga dengar kau perli-perli aku . apa point kau ntah , mmg saje nak gadoh eeh ? jap jap , bg la tahu awal-awal . Tak pun serang je aku guna pisau ke parang ke , dalam dapur kan banyak pisau kan ? guna je .. xpe :) aku suka laah :) jangan risau ok . Kau tu kalau depan perempuan , peerrh bukan main kan ? jap , cermin muka dulu bleh ? kalau kat rumah tu xde cermin , dtg laah umah aku ni haa . BELAMBAK je cermin . Eh , kau ingat kau lawan ckp cikgu kau boleh pandai ke ? huh ? kau ingat kau gado dengan aku kau boleh menang ? nak populariti kat skolaa la tu . eh x payah laa weyh . Letih aku nak jawab cikgu tny , Mane kau ? x dtg ke ? otak dia laah , diorg ingat aku duduk sebumbung ke dgn kau ? kalau suruh pun , aku sanggup duduk kat kampung aku -.- ni pun aku lapik sikit aku nak ckp ape . kang x pasal2 nanges pulak kan ? report kat cikgu aku budak sosial laah ape laah kan ? report kat cikgu aku tindik laah -.- kau ni baru kenal dunia ke aku tak tahu laah . OOWWH lupa . BARU DATANG KUALA LUMPUR -.- faham faham faham :) dah laa , macam buang masa je aku tulis pasal kau , tp just nak bagi tahu sikit . KALAU NAK GADO DENGAN AKU , DATANG JE KAT AKU , OPEN DULU OK ? NGAM ? chow budak kampung :)

Pelajar SMV ERT SETAPAK , KL .

Classmates / Schoomates -.-


hey there -.-

is your schoolmates/classmates one of your friends ?

i dont really understand what is my classmates wants from me .

we dont talk each other .

we dont care of each other -.-

but sometimes , the situations was annoying -.-

about a year we dont talked -.- i mean , shit i dont like the way you talked to Teachers , and

others friends -.- Im not saying that im perfect when im in the class . Just look at you ,

ANNOYING . you tried to makes people like you , but , see , what did you get from Puan

Mesra ? oh come on , we are still young , we need those teachers who can teach us how to be a

HUMAN . Im not a GENIUS student , and you too . Then,act like we are not a clever Student -.-

P/s : i dont need a friend like you :)

Tuesday, May 18, 2010

I missed You :(

Miot : Rindu kau sangat ohh "(
Gamba lama : Rindu giler madoot :(

Ruff : Miss You sayang :((
p/s : No Matter what , I love u guys For ever :)

Puas Hati aku -.-


Yes ! aku dah buat ape yang aku plan :) sakit kan hati kau dpn kawan kawan2 kau , haha ,. sbb tu aku nak lepak dgn kau hari tu , just nak sakit kan hati kau , suka kan ? haha . sumpah i feel so ALIVE !!! thanx ok ajak aku lepak btw .. And i dont need you to contact me as well , i dont need ur words , i dont need your voice and everything about you as a FUCKER :) i dont even know you from now until the end of the world :) Thanx for everything -.- Goodbye lovely :D
:: Kiss My Ass ::
(:Muaxx:)

Thursday, April 15, 2010

Amaran kedua Untuk Dibuang Sekolah :(

sebab sebab :
* Menumpahkan yogurt di dalam beg plastic yg berisi BAJU SUKAN pengawas yg merampas handphone .
* Menuang sabun basuh tandas di kawasan meja si pengawas yg merampas handphone .
Pilihan yg Di beri :
* Berhenti Sekolah ATAU diberhentikan .
* Berpindah Ke Sekolah Teknik ERT Yang Lain .
* Bersekolah di sekolah sama , Tp Ibubapa perlu menghadirkan diri ke Sekolah .

p/s : im not a good student .

Friday, February 19, 2010

Tuesday, February 2, 2010

The Wheel Of Life .


Sometimes what we want in our life , we cant get , and we wont get it without Work hard . If you get what you want , remember it is not forever witout taking care of it . I am student and im study,if i have a bad results , its my fact , but i dont want it to be . At least , i learned something much :) If i love someone , i tried to make the person happy , but i cant , and hurts are killing me slowly . Its okay . It was a part of my experiences In LOVE . If i needs the best opinions , My parents are the best counselor , give advices , talk here and there , at last , i have the best answer for any questions . What our parents are doing is right , its for our own good . Parents is EVERYTHING for us , for you , for me . If i have a problem , My Friends is the first person come to me and ask me why . They're a good listener , they give well responds . We make something fun and we laught together . They knew the way i talk , the way i walk , and the way I AM . They are really understand ME . Life is full of ups and downs . That is life :)

Friday, January 29, 2010

The Day With them :)

Fizah Avatar :)
Muhamad Asyraf Mat Arif :)
28 . August
2nd . Sept
9 . Oct
:D


Thursday, January 21, 2010

I Dont Know Why .

I dont know why if i think about you , everything will be not alright . not perfect . It is just i think about your self . maybe i miss u . hmmm . i dont know,just dont know ! its like you're stuck in my head . i didnt contact u and u didnt contact me for long time since the last celebration . Seriously , i think i miss u . i know u didnt feel anything . u dont even care and think about me . I am waiting for your call , waiting for your msg . I cant msg or call you because , i cant be strong when ur voice come to my ear . i still remember the way we kissed , the way i touched you , and way we talked . I miss it all . i write down your name on my table , i put your life in my life when i tell the story about My self in examination paper . When i do something , you always in my mind . When im alone and my friends asked me 'WHY WHY',Because im thinking about you.When i sat for Bahasa Melayu paper,the first person on my Mind is you . I always ask my self 'where are you?' and 'When you will come back' . I just know everything . There's so much pain , you cried for me , but you cant do anything right ? And now , you make A move . Im proud of you . In 2010 , i just want you to be happy with ur life , study hard , make your parent proud of you :)



I MISS YOU ,I just wanted to tell you,that you're always on my mind . Its All i have to say .

Tuesday, January 19, 2010

Overnite :)


Megat Muhammad Fitri , Berdoa Untuk Mase depan :)

Aliff Luqman.Pahang pahang buto pak hang . HAHA .
Faley,Kau Stone mcm babi ! ahah .

Monday, January 11, 2010

You have another way to solve the problem .

Please ,
mom dad .
i know ur feelings ma .
but dont blame on him at all .
Dad,pls,u have to solve AsAp .
think about ur childs .
plsssssssss :(