Sunday, May 30, 2010


Ma , Ayah , I love you so much .

Saturday, May 29, 2010

Selamat Hari Guru :)


Selamat Hari guru kepada semua guru yang pernah ajar saya okaay ,
lambat gileerr wish sbb sekolah aku baru sambut jee .
bz sangat dok belajar ,
baru ade time nak sambut .
tak pe laah , janji sambut kan ?
time Hari Guru aku ade buat persembahan nyanyian .
nyanyi lagi Kau Ilhamku berduet dengan Amelia :)
everything was fine and fantastic :)
diorg sorak mcm nak rak sampai x boleh dengar suara kitorg ,
korg best weeyh .
to cikgu cikgu ,
We love You so much .
banyak jasa yg kau lemparkan kepada kami :)
we try to make you proud okaay .
To SMT ERT Setapak , thanx jerit2 sume tu .
tu yang buat aku nervous giler babi !
hahahah .
xpe xpe , tahun depan pun daah tak de peluang nak buat sume tu kan .
Im gonna miss you all :)
<3>

Monday, May 24, 2010

Laporan Kerjaya , Rancangan Perniagaan -.-

Punya lah lama benda alah ni .
aku x siap siap lagi .
cikgu dah bising laah -.-
addoooi , malas aku nak buat benda tu laah.
pening kepala do -.-
aku pergi Wangsa Walk dengan Fatihah dari pukul 11.30 sampai pukul 4.00 pm .
semua salah lagi -.-
tak tahu dah nak buat mcm mane kasi boleh siap dan boleh diterima .
dah laa cikgu aku tu lain macam sikit turrrrr dia .
tp still , i have to do it :)
you have to try Akem -.-
xpe kaay . sabar tu separuh dari iman orang kata kan .
buat relax sudah ,
tp kan , benda tu dah dekat setahun taw cikgu suruh buat ,
dari tahun lepas lagi .
hadddoooooi .
xpe xpe (sedap kan hati) :D
nanti benda tu akan ku siapkan juga -.-
HAHA .
okaay , untuk mid-term punya result .
for the time being , baru dapat satu A , the rest tak tahu lah ape gred aku dpt .
haha .
hope everything will be just fine and make me proud of myself :)
Tahun ni pun aku SPM kan .
so kene laah sakit sikit ,
lepas SPM baru laah ; AARRRRRRGGGH legaaaa .
haa tu ayat lepas spm okaay -.-
haa , sampai sini je lah dulu .
nanti apa-apa hal . aku post blog lagi ok :)
nite nite

Friday, May 21, 2010

Dinner -.-




(: Thats my youngest sister :)
Syasya Ilyana bt Zulkefli
Date : 22 . May . 2010

Thursday, May 20, 2010

Isshh , Shitty -.-

aarrrgh , Tension laah aku duduk sekelas dengan kau -.-
sumpah sial kau ingat kau sape doo ? kau tggu jap laaah , TOLONG aku perli aku banyak2 ok , senang sikit nak tumbuk muka hitam kau tu . Btw aku bukan x suka kau cari pasal dengan aku , lagi suka ada laaah . ade sikit point kalau nak gadoh -.- kalau tak tu , ayat aku asyik 'ORANG KAMPUNG MACAM KAU NI TAK PAYAH LAYAN' kan ? bosan lah dengan ayat tu . nak juga dengar kau perli-perli aku . apa point kau ntah , mmg saje nak gadoh eeh ? jap jap , bg la tahu awal-awal . Tak pun serang je aku guna pisau ke parang ke , dalam dapur kan banyak pisau kan ? guna je .. xpe :) aku suka laah :) jangan risau ok . Kau tu kalau depan perempuan , peerrh bukan main kan ? jap , cermin muka dulu bleh ? kalau kat rumah tu xde cermin , dtg laah umah aku ni haa . BELAMBAK je cermin . Eh , kau ingat kau lawan ckp cikgu kau boleh pandai ke ? huh ? kau ingat kau gado dengan aku kau boleh menang ? nak populariti kat skolaa la tu . eh x payah laa weyh . Letih aku nak jawab cikgu tny , Mane kau ? x dtg ke ? otak dia laah , diorg ingat aku duduk sebumbung ke dgn kau ? kalau suruh pun , aku sanggup duduk kat kampung aku -.- ni pun aku lapik sikit aku nak ckp ape . kang x pasal2 nanges pulak kan ? report kat cikgu aku budak sosial laah ape laah kan ? report kat cikgu aku tindik laah -.- kau ni baru kenal dunia ke aku tak tahu laah . OOWWH lupa . BARU DATANG KUALA LUMPUR -.- faham faham faham :) dah laa , macam buang masa je aku tulis pasal kau , tp just nak bagi tahu sikit . KALAU NAK GADO DENGAN AKU , DATANG JE KAT AKU , OPEN DULU OK ? NGAM ? chow budak kampung :)

Pelajar SMV ERT SETAPAK , KL .

Classmates / Schoomates -.-


hey there -.-

is your schoolmates/classmates one of your friends ?

i dont really understand what is my classmates wants from me .

we dont talk each other .

we dont care of each other -.-

but sometimes , the situations was annoying -.-

about a year we dont talked -.- i mean , shit i dont like the way you talked to Teachers , and

others friends -.- Im not saying that im perfect when im in the class . Just look at you ,

ANNOYING . you tried to makes people like you , but , see , what did you get from Puan

Mesra ? oh come on , we are still young , we need those teachers who can teach us how to be a

HUMAN . Im not a GENIUS student , and you too . Then,act like we are not a clever Student -.-

P/s : i dont need a friend like you :)

Tuesday, May 18, 2010

I missed You :(

Miot : Rindu kau sangat ohh "(
Gamba lama : Rindu giler madoot :(

Ruff : Miss You sayang :((
p/s : No Matter what , I love u guys For ever :)

Puas Hati aku -.-


Yes ! aku dah buat ape yang aku plan :) sakit kan hati kau dpn kawan kawan2 kau , haha ,. sbb tu aku nak lepak dgn kau hari tu , just nak sakit kan hati kau , suka kan ? haha . sumpah i feel so ALIVE !!! thanx ok ajak aku lepak btw .. And i dont need you to contact me as well , i dont need ur words , i dont need your voice and everything about you as a FUCKER :) i dont even know you from now until the end of the world :) Thanx for everything -.- Goodbye lovely :D
:: Kiss My Ass ::
(:Muaxx:)