Wednesday, July 28, 2010

Hmm -.-

Hari ke hari . aku rase penat untuk meneruskan kehidupan . macam biasa , kita x boleh nak puaskan hati semua orang -.- and maybe because of that , i cant stand alone -.- Pergi sekolah asyik kene rotan , kene kutuk dengan cikgu . bergaduh dengan kawan . tu apa maknanya ? mmg semua berpunca dari diri sendiri , tp kalau nama CIKGU , tak perlu kutuk anak murid sendiri kan ? aku x faham , cikgu pun manusia biasa , semua orang buat silap . tak perlu sesi kutuk mengutuk time saya x datang sekolah . mak aku x kesah pun , yg x pandai aku , yang x kerja aku , yang x dengar cakap aku -.- aku tahu sebagai cikgu tanggungjawab adalah untuk mendidik . time kawan aku x dtg , cikgu kutuk pulak kawan saya , time saya x dtg , cikgu kutuk saya . I think you should not be a TEACHER . Kenapa cikgu lain x boleh jadi mcm Cikgu Nina yang faham saya dan sayang saya :(
hmmm

Wednesday, July 7, 2010

Nampak kau kat Maybank Giant !!!!

Weeehh sumpaaahhh , balik rumah aku x duduk diam sbb nmpk kau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kau tegur and kau senyum kat aku ! yes yes , sumpah aku rasa aku mimpi kau malam ni :D Nak jumpa kau lagi ................... !
Tp x tau ah bila kan -.-