Monday, January 31, 2011

*Febuary*

Owh mcm biasa lama lah x post blog , baik x yah ade blog en ? Apapun , Dah masuk bulan febuary , cepat je , bulan depan result keluar .. time tu lah nak tentukan hidup aku nak pergi mana , haih agak cuak laaa ohh . Tu lah mak anta gi skolah , anak lari kluar pagar . HAHA . xpe xpe , tu citer lama . . Sekarang musim hujan , sejuk duhh ! bersweater aku ni haa . Malaysia dah ade peningkatan . HAHA . ohh xde benda sgt lah nak cerita , aku alau buat karangan mcm ni lah , semua hilang , pdhal sblm nak type belambak sajoo benda nak cerita kan . haiissh . haa japjap , aku dah start cuti kerja , sepatutnya harini kerja lagi , tp memandang cuaca sejuk sgt , x mampu lah aku nak mandi pagi2 . haha . so cuti awal sehari :) gaji pun masuk harini . next week baru nak shopping ngan mmbers :) okaay lah korg , bosan kan ? *xde mood nak menaip ohh . HAHA .
**Bosannnnnnnnnnnnnnnnn :(**

Monday, January 10, 2011

Halo 2011 :)

okay gila lama aku x memblog bagai . haha . sekarang dah masuk tahun baru , 2011 :) haa first aku dah 18 , maksud 18 tu aku dah habis sekolah , dah x skolah dah u olss :) .
Pasal tahun baru , hari tu aku pergi pavilion sambut bersama rakan2 yg rapat :) dapat jugak kawan baru . Mmg best gila sambut kat pavi , menari mcm org gila . tp mmg penuh dengar warga asing , dengan bau dia , peerrh , tahan je lah , diorg pun sambut tahun baru . haha . lepas sambut , kitorg lepak kat NZ wangsa maju sampai pukul2 kot , x ingat lah . pergi dua kereta , nasib baik lah x jam kan . hehe . lepas lepak , balik umah terus :) fuhh mmg penat tp best :) haha . dah habis cerita pasal new year . sekarang aku dah kerja , dgn mak aku , jaga office dia ngan tgok budak2 . hehe . comel je budak2 kat situ . aku pun happy kerja , InsyaAllah aku kerja elok2 ngan mak aku kay . Mmber ERT ! aku rindu korg gilo babi punya doh . haissh . dah la aku sorg sajoo lelaki yg rajin dtg sekolah dan MASUK kelas kan . ahaha . nnt ambil result SPM nnt kita jumpa okay :) okay lah korg , aku baru balik kerja ni , penat , nak relax2 dulu , nnt kalau aku ade time aku post lagi kay :) XoXo .