Monday, January 31, 2011

*Febuary*

Owh mcm biasa lama lah x post blog , baik x yah ade blog en ? Apapun , Dah masuk bulan febuary , cepat je , bulan depan result keluar .. time tu lah nak tentukan hidup aku nak pergi mana , haih agak cuak laaa ohh . Tu lah mak anta gi skolah , anak lari kluar pagar . HAHA . xpe xpe , tu citer lama . . Sekarang musim hujan , sejuk duhh ! bersweater aku ni haa . Malaysia dah ade peningkatan . HAHA . ohh xde benda sgt lah nak cerita , aku alau buat karangan mcm ni lah , semua hilang , pdhal sblm nak type belambak sajoo benda nak cerita kan . haiissh . haa japjap , aku dah start cuti kerja , sepatutnya harini kerja lagi , tp memandang cuaca sejuk sgt , x mampu lah aku nak mandi pagi2 . haha . so cuti awal sehari :) gaji pun masuk harini . next week baru nak shopping ngan mmbers :) okaay lah korg , bosan kan ? *xde mood nak menaip ohh . HAHA .
**Bosannnnnnnnnnnnnnnnn :(**

No comments:

Post a Comment