Monday, January 10, 2011

Halo 2011 :)

okay gila lama aku x memblog bagai . haha . sekarang dah masuk tahun baru , 2011 :) haa first aku dah 18 , maksud 18 tu aku dah habis sekolah , dah x skolah dah u olss :) .
Pasal tahun baru , hari tu aku pergi pavilion sambut bersama rakan2 yg rapat :) dapat jugak kawan baru . Mmg best gila sambut kat pavi , menari mcm org gila . tp mmg penuh dengar warga asing , dengan bau dia , peerrh , tahan je lah , diorg pun sambut tahun baru . haha . lepas sambut , kitorg lepak kat NZ wangsa maju sampai pukul2 kot , x ingat lah . pergi dua kereta , nasib baik lah x jam kan . hehe . lepas lepak , balik umah terus :) fuhh mmg penat tp best :) haha . dah habis cerita pasal new year . sekarang aku dah kerja , dgn mak aku , jaga office dia ngan tgok budak2 . hehe . comel je budak2 kat situ . aku pun happy kerja , InsyaAllah aku kerja elok2 ngan mak aku kay . Mmber ERT ! aku rindu korg gilo babi punya doh . haissh . dah la aku sorg sajoo lelaki yg rajin dtg sekolah dan MASUK kelas kan . ahaha . nnt ambil result SPM nnt kita jumpa okay :) okay lah korg , aku baru balik kerja ni , penat , nak relax2 dulu , nnt kalau aku ade time aku post lagi kay :) XoXo .

No comments:

Post a Comment