Monday, February 28, 2011

March is coming .

Yeap , March is coming about an hour from now :) im gonna say bye to February , InsyaAllah we meet again next year , February . About February , i had a bless month with my peeps , we had so much fun , laughed here and there , Smile all the way , touched each others , make fun . Hey im happy :) i hope this is never gonna be end , we always together rite ? no matter what , InsyaAllah . okay tonight is the first night for March , still im here , im just ... i dont know . im not strong enough for this pain , its almost 2 years ! god ! but still im still alive . HAHA . okaay forget it ! HEy HEY ! look at this ! bawah ni nama dia Danish Hakem :) and this is what i did during work .



I love them so much

i love kid

this is the reason why im not gonna leave my job .

<3

Saturday, February 26, 2011

Happy Sunday guys :)

Fuh , penat tak hilang lagi ni weyh , semalam merayap sana sini , okay mula citer mcm ni :) semangat ni baru bgun tido x mandi lagi ni do terus post blog . HAHA . Semalam adalah hari mesyuarat D'Maria dia rumah saya untuk makan tengahari pada pukul 2 . wah BM aku A , haha . so aku tolong lah Mama apa yang patut , mak aku pun bz dengar yard sale cousin aku buat kat tadika dia . so terkejar2 sikit . yang dtg lunch kat umah aku ade , Acap , Fizah , Jime , Jenab, Achik and naz , sambil tgok concert Beyonce , haiyoo . sampai makan pun nak kene tgok beyonce jugak doh , nasib mmber2 aku sume fans beyonce , best share sume benda :) okay dlm pukul 4 mcm tu kitorg gerak dari rumah , dua kereta , kereta Naz and kereta Jenab . Aku ngan acap naik kereta Naz park kat setiawangsa , diorg park dekat jelatek . lain2 park sbb ikut jalan lain . haha . so janji park sudah . naik train pegi klcc and terus gerak pavi sbb nak tgok Burlesque , while jime and i pergi times square tgok ticket jugak . Pavi sit depan sekali , mmg tak lah weyh ! and kat times square langsung movie tu xde . haha . pastu patah balik pergi pavi JALAN kaki , penat okay ! lepak jap pastu terus gerak klcc and luckly ade sit belakang sekali , bila dah masuk SEMUA dance dlm tu . HAHA pdhal dah tgok 2 kali dah ni , start je movie terus semua bergerak2 dah tgn badan haaa . haha . BESTTTTTTTTTT GILO . habis movie , aku ngan acap turun pergi stesen kg.baru and the rest pergi jelatek ambil kereta . dah sampai train kg.baru , Acap ngan akem mmg x stop lah nyanyi lagu beyonce kan ! sepanjang jalan sementara nak sampai kedai makan tu . haha . tggu diorg kat sana and lepak sampai pukul 1 kot , x ingat lah dah mengantok semalam , semua mamai dah haaa . so hari ni , time rest , lepak2 , relax , baring , tgok tv and ESOK KERJA ! adddooiiiaaaiii . okay lah , aku nak mandi jap . HAHA . ele aku tahu korg pun blom mandi kan , jum mandi !!! bye peeps :)

Saturday, February 5, 2011

Skype pukul 3 :)

Okay semalam punya lah aku letih , aku tak tahu lah kenapa , maybe dah banyak hari sgt lah aku tido lambat sbb skype semua ni , ye lah time ni jelah nak skype lama2 pun , kerja menggungung kat office aku tu , cuti pun dah nak habis , kejap je , ok kembali pada tajuk , HAHA . kawan aku ni nama dia Ruff , pukul 8 dia msg aku , 'dont sleep toningt , i nak skype dengan you' . okay fine lah kan aku pun tunggu lah sampai pukul 12 lebih , tp sementara tu aku skype dengan Fizah dulu , so xde lah boring sgt . ni dah pukul 130 , mata aku dah robek dah ni , x pe aku boleh tunggu , jap lagi lah kot(dlm hati) . sambil skype dengan Fizah , skype pulak mcm sual stuck2 bagai . sakit hati aku duh . aku da tahan , aku ckp aku nak tido , dah pukul 3 dah ni . dah standby dah off lappy semua . tetiba ade org msg aku "on skype , Terima kaki" . banyak lah kau punya terima kaki ! Ruff,maddy ! u tahu x pukul berapa sekaranag ?!!! pukul 3 taw , 3 ! mata aku dah nak terkeluar dah ni . haha . pastu skype jap , and main omegle ! sumpah korg kimak , diorg nak jumpa aku kat dalam tu , aku pun main lah benda lucah tu , HAHA ! jap lagi aku x nampak diorg , dah lama gila dah ni , pastu aku skype lah diorg , 'MANA ? X NMPK KORG PUN?! korg tahu x dia reply apa 'YOU NGANTOK KE ? KTORG TENGAH KACAU ORG NI' . sumpah aku menyirap kau tahu takkkk ! aku dah stim2 kat situ , kau boleh lagi layan dorg ! kimak . HAHAHAHAH . pastu aku terus off . mengantok duh , kalau x ngantok boleh gak aku layan . HAHAH ! okay lah korg . akem nak chow dah ni , mcm mengantok pun ade gak :) bye .
*iloveyou*

Tuesday, February 1, 2011

Best Friend . hmm

Her: Just hope you're doing good .
Him: hmm , you too , I missed you Bestfriend .
Her: I'm Glad you do , and i misssed you too .
Him: Good luck in whatever you do alrite . send my regards to your parents .
Her: Tell you something , but dont get offended if i say this .
Him: okay .
Her: why do you even call me your best friend ?
Him: Huh ?
Her: Because,honestly,I doubt that I am one .
Him:If you dont want to lable me as your best friend , its okay .
Her:it's not that , you were,still and always be my best friend , Always .
Him:And why did u asked me that kind of question ?
Her:It's just that, i dont that i am even your best friend , i mean,best friends are supposed to
look up each other and always make time for each other .
Him: okay im sorry , i've being buzy nowadays , i tried to find some space for 4 of us , but
masing-masing buzy with their lifes .
Her: 'Us' , has been dead for a long time .
Him:hmm okay . no matter what , i missed and loved you,pls noticed that,im too buzy with my
job . im sorry .
Her: of course you did . heh , yeah .
Him: hmm
Her: I just..dont think you need me anymore,maybe it'd be better it uhh..just leave .
Him:leave where ? why dont we just talk about it ?
Her:About what ?
Him:Why do you have to leave ?
Her:Seriously , What good am i to you ? you dont need me , mate .
Him: i thought you didnt need me ..
Her:Well i guess you dont know me .
Him:Of course i know you,what does that have to do with anything ?
Her:I always needed my best friends around , i always looked up to you, but you never needed
me .
Him:why dont you just text me ? i tried to called you , theres no responds .
Her:because i know you will never reply my text , dont even try to deny it .
Him:but why,when i called you, you didnt answer the called ?
Her:even if i did,it wouldnt change anything,i just cant talk to you that time .
Him:change what ?
Her:say if i did , and we talked ,then hung up,that would be just it .we'll just stop there.it will
take a long time for you to look for me again .
Him:if you said im your best friend,why dont you tell me whats your problem are?pls.
Her:I dont have any .
Him:do you still wanna be friend with me ?
Her:Why?
Him:why do you asked that question ?
Her: just asking .
Him:Ok
Her: :)

Still , you're my best friend no matter what <3