Saturday, February 26, 2011

Happy Sunday guys :)

Fuh , penat tak hilang lagi ni weyh , semalam merayap sana sini , okay mula citer mcm ni :) semangat ni baru bgun tido x mandi lagi ni do terus post blog . HAHA . Semalam adalah hari mesyuarat D'Maria dia rumah saya untuk makan tengahari pada pukul 2 . wah BM aku A , haha . so aku tolong lah Mama apa yang patut , mak aku pun bz dengar yard sale cousin aku buat kat tadika dia . so terkejar2 sikit . yang dtg lunch kat umah aku ade , Acap , Fizah , Jime , Jenab, Achik and naz , sambil tgok concert Beyonce , haiyoo . sampai makan pun nak kene tgok beyonce jugak doh , nasib mmber2 aku sume fans beyonce , best share sume benda :) okay dlm pukul 4 mcm tu kitorg gerak dari rumah , dua kereta , kereta Naz and kereta Jenab . Aku ngan acap naik kereta Naz park kat setiawangsa , diorg park dekat jelatek . lain2 park sbb ikut jalan lain . haha . so janji park sudah . naik train pegi klcc and terus gerak pavi sbb nak tgok Burlesque , while jime and i pergi times square tgok ticket jugak . Pavi sit depan sekali , mmg tak lah weyh ! and kat times square langsung movie tu xde . haha . pastu patah balik pergi pavi JALAN kaki , penat okay ! lepak jap pastu terus gerak klcc and luckly ade sit belakang sekali , bila dah masuk SEMUA dance dlm tu . HAHA pdhal dah tgok 2 kali dah ni , start je movie terus semua bergerak2 dah tgn badan haaa . haha . BESTTTTTTTTTT GILO . habis movie , aku ngan acap turun pergi stesen kg.baru and the rest pergi jelatek ambil kereta . dah sampai train kg.baru , Acap ngan akem mmg x stop lah nyanyi lagu beyonce kan ! sepanjang jalan sementara nak sampai kedai makan tu . haha . tggu diorg kat sana and lepak sampai pukul 1 kot , x ingat lah dah mengantok semalam , semua mamai dah haaa . so hari ni , time rest , lepak2 , relax , baring , tgok tv and ESOK KERJA ! adddooiiiaaaiii . okay lah , aku nak mandi jap . HAHA . ele aku tahu korg pun blom mandi kan , jum mandi !!! bye peeps :)

No comments:

Post a Comment