Saturday, February 5, 2011

Skype pukul 3 :)

Okay semalam punya lah aku letih , aku tak tahu lah kenapa , maybe dah banyak hari sgt lah aku tido lambat sbb skype semua ni , ye lah time ni jelah nak skype lama2 pun , kerja menggungung kat office aku tu , cuti pun dah nak habis , kejap je , ok kembali pada tajuk , HAHA . kawan aku ni nama dia Ruff , pukul 8 dia msg aku , 'dont sleep toningt , i nak skype dengan you' . okay fine lah kan aku pun tunggu lah sampai pukul 12 lebih , tp sementara tu aku skype dengan Fizah dulu , so xde lah boring sgt . ni dah pukul 130 , mata aku dah robek dah ni , x pe aku boleh tunggu , jap lagi lah kot(dlm hati) . sambil skype dengan Fizah , skype pulak mcm sual stuck2 bagai . sakit hati aku duh . aku da tahan , aku ckp aku nak tido , dah pukul 3 dah ni . dah standby dah off lappy semua . tetiba ade org msg aku "on skype , Terima kaki" . banyak lah kau punya terima kaki ! Ruff,maddy ! u tahu x pukul berapa sekaranag ?!!! pukul 3 taw , 3 ! mata aku dah nak terkeluar dah ni . haha . pastu skype jap , and main omegle ! sumpah korg kimak , diorg nak jumpa aku kat dalam tu , aku pun main lah benda lucah tu , HAHA ! jap lagi aku x nampak diorg , dah lama gila dah ni , pastu aku skype lah diorg , 'MANA ? X NMPK KORG PUN?! korg tahu x dia reply apa 'YOU NGANTOK KE ? KTORG TENGAH KACAU ORG NI' . sumpah aku menyirap kau tahu takkkk ! aku dah stim2 kat situ , kau boleh lagi layan dorg ! kimak . HAHAHAHAH . pastu aku terus off . mengantok duh , kalau x ngantok boleh gak aku layan . HAHAH ! okay lah korg . akem nak chow dah ni , mcm mengantok pun ade gak :) bye .
*iloveyou*

No comments:

Post a Comment