Saturday, April 23, 2011

Hello :)

HAHA okay mcm biasa lah , i didnt update my blog since last month , haiyoo . xde masa kot , ni Hari Ahad , duduk rumah baru teringat blog . haha . banyak citer sebenarnya nak cerita , tp tu lah , x reti mcm mana nak mula , haha . Okay first , About my sister . Dia kene ragut or else case jenayah kot . sbb kakak cedera parah kat tgn , diorg guna parang . but now shes getting better , Thanx kawan2 yg datang melawat dan dah doakan kakak akem sihat :) so dua minggu jugak lah akem check in kat Grand Season Hotel , KL sbb takut nak balik , lagi satu senang nk lawat kakak , depan hospital je . ade satu malam tu kene jaga kakak kat hospital , tido kat sana , sumpah cuak gilaaaa tido kat hospital . x nak masuk hospital . hehe . to Ruff's mom , Aunty Farhanah , Thanx for the advices , we cried together , sweet . haha . okay lepas seminggu kejadian tu , its time for me to go to College . Im a Student of Culinary Arts at Segi University College Kuala Lumpur . sekarang dah seminggu dah masuk college , XDE MELAYU LANGSUNG . tp x pe lah , 1 Malaysia kan bagus :) dr tadika sampai form 5 asyik dengan melayu je kan , so aku nak cabar diri aku belajar dgn org bukan melayu , hope semua okay , InsyaAllah . citer college dah habis dah . hehe . ade lagi citer , semalam birthday MAMA ! Happy Belated B'day Ma , thnx for everything :) i love you so much . Mama ade meeting smlm , so jumpa kejap je , malam tu baru jumpa balik dekat Ukay Perdaya which is my aunty's house , cousin akem buat lenggang perut . akem x tahu sgt pasal lengang perut ni , first time dengar , tgok depan mata sendiri , best gak lah . yang paling best , AKEM MAKAN NASI AMBENG ! nasi tu awesome gila , sedap gilaaa !!! tp x tahu nak beli kat mana dekat KL ni , tu makanan johor rasanya , x sure , tp sedap . Nnt korg try lah :) And to those who are sitting for their examinations , Good luck , Doa banyak2 , InsyaAllah semua okay . Amin . ok lah , akem nak mandi . nnt ade time lagi akem post apa2 k :) bye guys .
Happy Birhtday Mama , I love you so much
xoxo .

No comments:

Post a Comment